Cart
There are no products in your Cart.
Special Cart
There are no products in your Special Cart.
Brands

The POREfessional Face Primer

IDR 450.000
Details

What it is:
A professional balm that minimizes the appearance of pores. 

What it does:
Quickly minimize the appearance of pores and fine lines and help makeup stay put with this priming phenomenon. The silky and lightweight formula can be worn under makeup to create a smoother-than-smooth canvas or used throughout the day to mattify shine and touch up problem areas. It’s so translucent, no one will know you’re wearing anything! 

What else you need to know:
The oil-free formula contains vitamin E, which is known to protect skin from free radicals.

Review

24 August 2016
One of the best primer
Rininta Saffira
Beneran bikin halus muka dan bisa nahan minyak, tapi kalo lg ngelupas kulitnya ngga akan ketutup
04 April 2016
so damn good
Helfi Haidelai
My favorite face primer! Ini ga gitu mahal and it makes my skin super smooth (poreless) and it's the key for flawless coverage.

USE:
Ini kayak cream tapi lumayan gitu, gampang di spread dan bikin permukaan kulit superrr halus. Jadi pas pake foundation lebih enak juga.

PROS:
1. It works! Muka jadi alus banget dan semua pori pori jadi ga kelihatan.
2. Makeup jadi mulus banget and flawless

CONS:
1. Doesn't spread. Cuma cover a small area. Jadi sekali pake butuh lumayan banyak.

TIPS:
Pake primer ini di area yang gampang berminyak. Contoh: di jidat, bawah mata dan sekitar pipi.

I lovee this primer and I've purchased it twice. Fave primer!
02 April 2016
Favorite!
Ken Shaskia
Ini salah satu priner favorite ku, nahan minyak di muka oily ku sampe seharian dan nutupin pori pori ku yang besar di sekitar pinggir hidung. Hrganya emang mahal, tapi sebanding sama kualitasnya. Selain itu kemasannya lucu lagi;)