Cart
There are no products in your Cart.
Special Cart
There are no products in your Special Cart.
Brands

NYX Soft Matte Lip Cream

IDR 99.000IDR 85.000
Details

Neither lipstick nor lip gloss, this matte lip cream is a new kind of lip color that goes on silky smooth and sets to a matte finish.

Soft Matte Lip Cream is surprisingly durable and, unlike some matte lipstick formulas, also moisturizing.

• What it is: Highly pigmented, matte lip cream
• What it does: Creates various matte lip looks
• Why we love it: Delightfully creamy and lightweight, our award winning line just expanded with two captivating new shades.

 

Review

24 March 2017
Good
Winnie Resmadewi Sajida Rukman
siapa sih yg ga punya nyx smlc ini? sebagai pengguna makeup pemula nyoba lah lipstik ini. formulanya cukup ringan dan good for the price
23 August 2016
NYX Soft Matte Lip Cream
Ovilia Setiawan
Cepet banget sampe nyaa! pesan kemarin hari ini udah sampe padahal pake paket sicepat reguler! lip creamnya jga sukaa bangett, wangiiii, warnanya juga pas banget kayak yang ku pengenn, thankyou beautyhaul!

xoxo
20 June 2016
NYX SMLC
Rosa Helmiyana
Ini pertama kalinya aku jadi dropshiper di BeautyHaulindo. Kata Customerku NYX SLMC Prague & Amsterdam sudah nyampe order hari jumat, eh senin sudah nyampe..
Mksh yaa BeautyHaulindo..
Murah & Cepat sesuai banget sama keinginan customer..
Ngga salah deh bisa dropship dgn BeautyHaulindo..
04 April 2016
Suka banget
Stevi Setiadi
Murah banget beli di shop ini.
04 April 2016
Very pigmented and affordable price
Stevi Setiadi
Murah
1 2 3 NEXT