Cart
There are no products in your Cart.
Special Cart
There are no products in your Special Cart.
Brands

Mizzu Valipcious Metallic Matte (Granatum)

IDR 79.000IDR 65.500
Details

Mizzu Valipcious Metallic matte is a lightweight matt lip cream that glides smoothly on the lips. It gives intense color payoff and metallic finish, it is so lightweight than other lip metallic. This lip metallic also can be eyeshadow! Enjoy the feeling of applying Mizzu Valipcious Metallic Matte.

Review

14 September 2017
not so much metal
Deta Miranti
klo mengharapkan metallic lips yang super duper metal this one isn't for you, aku berasa kayak pake lipstick matte yg ditambahin sedikit highlighter di bibir, tapi hasilnya gak metallic banget, maybe it will work if I put a gloss on it??? IDK.

butttt the good news is this is super pigmented, sekali oles warna langsung keluar, gak perlu berkali2 oles, transfer proof, cepet kering setelah dioles (so becareful harus cepet2 pas dioles) dan saran saya jangan didobel layernya soalnya matte banget ntr jatohnya cracking sih klo terlalu tebel layernya.